GO Internaat

Klant
:
GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
Architect
:
Polo Architects Antwerpen
Locatie
:
Hasselt
Periode
:
2021

Voor het nieuwe GO! Internaat van de Vlaamse Gemeenschap stonden we in voor de volledige installatie & onderhoud van alle technieken, waaronder elektrische systemen, verlichting, data & telecom installaties, HVAC en sanitair. 

Groene stroom & elektriciteit

In het nieuwe school- en internaatgebouw in Hasselt maakten we de overstap van installatie naar innovatie. Onze aanpak betrof de elektrische installaties en verlichting, op maat gemaakt voor de les- en verblijfsruimtes, met extra aandacht voor comfort en efficiënte data- en telecomverbindingen. Alles is gericht op een comfortabele leer- en leefomgeving en duurzame energiebesparing.

Waterbeheer & HVAC

De focus bij de HVAC-installatie lag op het creëren van duurzame comfortsystemen die een aangenaam en gezond binnenklimaat verzekeren. Dit omvatte ook het waterbeheer en sanitair, essentieel voor het dagelijks comfort en functioneren van het gebouw. Een goed beheer van deze systemen draagt bij aan de leefomgeving van de leerlingen, en zorgt dat ze zich hier aangenaam thuis kunnen voelen. 

Monitoring & onderhoud

Daarnaast waren we verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud van deze technische installaties. Onze expertise in zowel preventief als correctief onderhoud garandeert dat deze systemen efficiënt blijven werken, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een verblijf zonder zorgen.

Voordelen voor GO! Internaat

Comfort: Maximaal comfort voor de leerlingen

Duurzaamheid: duurzame systemen met minimaal verbruik

Efficiëntie & betrouwbaarheid: technische systemen in topvorm