Democo Group

Klant
:
Democo Group
Architect
:
Architectenbureau HUB
Locatie
:
Antwerpen
Periode
:
2019

Voor het nieuwe kantoorgebouw van Democo Group stonden we in voor de volledige installatie & onderhoud van alle technieken, waaronder elektrische systemen, verlichting, data & telecom installaties, HVAC en sanitair. 

Groene stroom & elektriciteit

In de nieuwe kantoorgebouwen van Democo Group in The Residence in Antwerpen maakten we de overstap van installatie naar innovatie. Onze aanpak betrof de elektrische installaties en verlichting, op maat gemaakt voor de kantoren, met extra aandacht voor efficiënte data- en telecomverbindingen. Alles is gericht op energiebesparing en het bieden van betrouwbare technologische ondersteuning. 

Waterbeheer & HVAC

De focus bij de HVAC-installatie lag op het creëren van duurzame comfortsystemen die een aangenaam en gezond binnenklimaat verzekeren. Dit omvatte ook het waterbeheer en sanitair, essentieel voor het dagelijks functioneren van het gebouw. Een goed beheer van deze systemen draagt bij aan de tevredenheid en productiviteit van medewerkers, en zorgt voor een continu hoge luchtkwaliteit. 

Monitoring & onderhoud

Daarnaast waren we verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud van deze technische installaties. Onze expertise in zowel preventief als correctief onderhoud garandeert dat deze systemen efficiënt blijven werken, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en verbeterde operationele efficiëntie.

Voordelen voor Democo Group

Duurzaamheid: efficiënte technische systemen in topvorm

Comfort: maximaal comfort voor werknemers

Versterkt merkimago: state-of-te-art kantoren