B&B Hotels Antwerpen

Klant
:
B&B Hotels
Locatie
:
Antwerpen
Periode
:
2021

Voor het nieuwste hotel van de keten B&B in Antwerpen stonden we in voor de volledige installatie & onderhoud van alle technieken, waaronder elektrische systemen, verlichting, data & telecom installaties, HVAC en sanitair. 

Groene stroom & elektriciteit

In het nieuwe hotel in centrum van Antwerpen maakten we de overstap van installatie naar beleving. Onze aanpak betrof de elektrische installaties en sfeervolle verlichting, op maat gemaakt voor de kamers en ontvangstruimtes, met extra aandacht voor sfeer, comfort en efficiëntie. Ook betrouwbare data & telecom waren hier onmisbaar.

Waterbeheer & HVAC

De focus bij de HVAC-installatie lag op het creëren van duurzame comfortsystemen die een aangenaam en gezond binnenklimaat verzekeren. Dit omvatte ook het waterbeheer en sanitair, met installatie van alle badkamers. Een goed beheer van deze systemen draagt bij aan de tevredenheid van hotelgasten, en zorgt voor een continue betrouwbaarheid en hoge lucht- en waterkwaliteit. 

Monitoring & onderhoud

Daarnaast waren we verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud van deze technische installaties. Onze expertise in zowel preventief als correctief onderhoud garandeert dat deze systemen efficiënt blijven werken, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en verbeterde operationele efficiëntie.

Voordelen voor B&B Hotels

Comfort: Maximaal comfort & gezelligheid voor hotelgasten

Duurzaamheid: duurzame systemen met minimaal verbruik

Efficiëntie & betrouwbaarheid: technische systemen in topvorm