Quick Sustainability Scan

1. Contactinformatie
Stap 1 van 9
Vul uw volledige naam in of de naam van uw bedrijf, zodat we uw aanvraag correct kunnen opvolgen.
Gebruik het officiële adres van uw bedrijf. Indien u dit niet kan opgeven, geef dan enkel de stad in waar het bedrijf is gelegen.
Vul een geldig e-mailadres in waarop we u kunnen bereiken voor de resultaten van de scan.
2. Details van uw gebouw
Stap 2 van 9
Een schatting van de geklimatiseerde oppervlakte in vierkante meters is voldoende als exacte cijfers niet beschikbaar zijn. Hoe correcter de schatting, hoe correcter onze resultaten.
3. Sector
Stap 3 van 9
*Geef een korte omschrijving van de sector.
*Selecteer de sector die het beste uw organisatieactiviteiten beschrijft zodat we uw energiebehoeftes correct kunnen inschatten. Als geen enkele optie past, kies dan 'Anders' en geef een korte omschrijving.
4. Energie verbruik
Stap 4 van 9
kWh
*Deze informatie is noodzakelijk voor een correcte scan. Raadpleeg uw energiefacturen voor een schatting of gebruik uw jaaroverzicht.
kWh
*Deze informatie is noodzakelijk voor een correcte scan. Raadpleeg uw energiefacturen voor een schatting of gebruik uw jaaroverzicht.
*Deze informatie is noodzakelijk voor een correcte scan. Bij twijfel: antwoord nee.
*Deze informatie is noodzakelijk voor een correcte scan. Bij twijfel, kies de situatie die het dichtste de realiteit benadert.

Wp
Deze waarde is optioneel. Indien u deze niet weet, vul dan nee in.
*Deze informatie is noodzakelijk voor een correcte scan. Bij twijfel: antwoord nee.
5. Staat van technische installaties
Stap 5 van 9
*Een ruwe schatting van de leeftijd van uw systemen helpt ons de efficiëntie te beoordelen. Indien onzeker, kies de categorie die overeenkomt met de leeftijd van het gebouw.
6. Isolatie
Stap 6 van 9
7. Verwarming en sanitair
Stap 7 van 9
8. Electriciteit
Stap 8 van 9
9. Energiemonitoring
Stap 9 van 9

* Deze vragenlijst is zorgvuldig samengesteld om ons in staat te stellen een gedetailleerde en gepersonaliseerde besparingsanalyse voor u op te stellen, sommige vragen zijn daarom verplicht om de resultaten te kunnen krijgen.

We are
The Energy Circle


Expert in efficiënt beheer, herstel, onderhoud en optimalisatie van multi-technische installaties voor grotere professionele klanten. Met onze flexibele servicecontracten zorgen we voor onderhoud van alle soorten installaties, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. Comfort en productiviteit zonder downtime en zonder zorgen!


Een vertrouwde partner met 35 jaar ervaring in elektriciteit, verlichting, data en security. We houden de blik op de toekomst en evolueren voortdurend mee met onze klanten, zoals in datasecurity, IoT, zonnepanelen en laadpalen. Van installatie naar innovatie, van elektriciteit naar besparing, en van technologie naar verbinding.


Vandenbriele is uw one-stop-shop voor verwarming, ventilatie, airconditioning, en sanitair. Als specialisten in warmte- en koelingssystemen, zetten we comfort altijd voorop. We bieden een totaalpakket aan diensten, van professioneel advies bij aanvang tot de implementatie van geavanceerde installaties. Duurzame comfortsystemen met de beste service!

Sdg-ready met betaalbare en duurzame energie

Tegen 2030 heeft de wereld het doel om het aandeel hernieuwbare energie te verhogen en de energie- efficiëntie te verdubbelen. U kan aan deze SDG bijdragen. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om uw organisatie te transformeren en in lijn te brengen met deze wereldwijde ambities. Samen kunnen we een wereld bouwen waarin schone, betaalbare en duurzame energie voor iedereen toegankelijk is.

Bent u klaar om de toekomst van energie mee vorm te geven?