Een job met impact

Bij The Energy Circle geloven we dat elke rol binnen ons team essentieel is om een blijvende impact te maken. Of je nu werkt als technieker, calculator, projectmanager, HVAC expert, of in een andere functie, je draagt bij aan het versnellen van de energietransitie in België. Samen werken we niet alleen aan innovatieve projecten, maar maken we ook een directe impact op het milieu, de samenleving en de toekomst van energie.

Sluit je aan bij The Energy Circle en zet jouw vaardigheden in voor een duurzamere wereld!

Vacatures in de kijker

Zij gingen je al voor!

Bij The Energy Circle werk ik als installateur dagelijks mee aan grote projecten zoals ziekenhuizen, scholen of grote kantoorgebouwen. Onze duurzame technieken maken daar echt het verschil. Het geeft zeker voldoening daaraan bij te kunnen dragen!

Rudi, Elektrisch technieker

Bij The Energy Circle heb ik geleerd hoe ik complexe vraagstukken in HVAC effectief kan aanpakken. Mijn collega's zijn inspirerend en ondersteunend, wat bijdraagt aan mijn professionele groei.

Michiel, HVAC-technieker

Als projectleider bij The Energy Circle maak ik elke dag impact. Mijn job is meteen ook mijn bijdrage aan een groenere wereld: we zorgen voor zuinigere, efficiëntere gebouwen!

Gijs, Projectleider HVAC

Heel wat groei & kansen

Bij The Energy Circle staat je groei centraal. We bieden tal van kansen voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling door middel van trainingen, certificeringen en doorgroeimogelijkheden. Via Democollege, ons kenniscentrum, krijg je toegang tot een breed scala aan opleidingen en bijscholingen. Zo investeren we in jouw toekomst en helpen we je jouw potentieel volledig te ontplooien. Stap in en groei met ons mee.

Democollege is het kenniscentrum van Democo Group. Alle opleidingen, bijscholingen en cursussen worden er gebundeld. Zin in een update van je kennis? Of wil je naar dat next level om beter te scoren op je volgende functioneringsgesprek? Hier ben je aan het juiste adres. Met een bedrijvengroep van 7 bedrijven en 800 medewerkers is heel wat mogelijk en valt er heel wat kennis te rapen. 

Ga ervoor! Wij helpen je erbij.

Heel wat groei en kansen

Great place to work

De bedrijven van The Energy Circle zijn meermaals gecertificeerd als Great Place to Work. Een mooie erkenning voor de toewijding van al onze medewerkers om van onze groep een aangename, hechte en sterke werkplek te maken. Great Place to Work, in samenwerking met Vlerick, beoordeelt bedrijven op werksfeer, collegialiteit, vertrouwen, respect, eerlijkheid, en de trots van werknemers.

Bij ons werk je dus officieel op een hele leuke plek!

Ontdek DemoGO!, ons initiatief dat sportliefhebbers binnen Democo Group verenigt. Of je nu graag rent, fietst, of teamspellen speelt, DemoGO! verbindt je met collega's die jouw passie delen. Het is de perfecte manier om actief te blijven, nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van onze levendige familie van bedrijven. Samen sporten brengt ons dichter bij elkaar – doe mee en versterk ons team!

The Energy Circle plaatst voor Stad Antwerpen 7500 volledig groene laadpalen in de stad.

Wil je hieraan meewerken?

Samenwerking tussen experten

Binnen The Energy Circle geloven we in de kracht van samenwerking tussen experts. Ons team, een unieke samensmelting van specialisten in HVAC, elektriciteit, en monitoring, werkt multidisciplinair samen binnen de brede waaier van bouwgerelateerde bedrijven van Democo Group. Door onze krachten te bundelen, ondersteunen we elkaar in elk project, delen kennis over disciplines heen en vieren we samen onze successen. Dit versterkt onze gemeenschappelijke missie en draagt bij aan onze sterke teamcultuur.

Democo Group verzamelt de expertise van 5 gespecialiseerde bedrijven en 800 medewerkers om toegevoegde waarde te leveren in Aanneming, Ontwikkeling, Duurzaam transformeren, Beveiligingstechnieken en Afwerking. Door ideeën, materialen en mensen samen te brengen, willen we bij elk bouwproject de verwachtingen van onze klanten en partners overtreffen. 

The Value Builders: allen experts, samen sterker

Versnel mee de energietransitie

Werken bij The Energy Circle betekent een actieve bijdrage leveren aan een duurzame en verantwoordelijke toekomst. Je staat vooraan bij de toepassing van duurzame technologie om dit te bereiken. Innovatie is de kern van wat we doen; we omarmen de nieuwste technologieën om baanbrekende energieoplossingen te realiseren. Als onderdeel van ons team werk je mee aan toonaangevende projecten en krijg je de kans om met cutting-edge technologie je vaardigheden te ontwikkelen en echt verschil te maken. Groei mee met de toekomst van duurzaamheid.

Full-circle employer

Bij The Energy Circle begrijpen we dat voldoening in je werk niet alleen komt van wat je doet, maar ook van hoe je het doet. Daarom promoten we een gezonde work-life balance en bieden we een aantrekkelijke verloning. Vanaf je eerste dag tot elke volgende stap in je carrière, zijn jouw groei, welzijn en succes onze prioriteit. Je bent voor ons een essentieel deel van een missie voor een duurzamere wereld. Wij investeren daarom mee in jouw volledige potentieel.

Are we a match?

Nieuwsgierig of er een klik is tussen jou en The Energy Circle?

Plan een vrijblijvend gesprek met ons HR-team!
Met een korte videocall maken we kort kennis om te ontdekken hoe we jouw talenten in kunnen zetten voor The Energy Circle.