Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en proberen er spoedig op te antwoorden.

Keer terug naar de website

We are
The Energy Circle


Expert in efficiënt beheer, herstel, onderhoud en optimalisatie van multi-technische installaties voor grotere professionele klanten. Met onze flexibele servicecontracten zorgen we voor onderhoud van alle soorten installaties, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. Comfort en productiviteit zonder downtime en zonder zorgen!


Een vertrouwde partner met 35 jaar ervaring in elektriciteit, verlichting, data en security. We houden de blik op de toekomst en evolueren voortdurend mee met onze klanten, zoals in datasecurity, IoT, zonnepanelen en laadpalen. Van installatie naar innovatie, van elektriciteit naar besparing, en van technologie naar verbinding.


Vandenbriele is uw one-stop-shop voor verwarming, ventilatie, airconditioning, en sanitair. Als specialisten in warmte- en koelingssystemen, zetten we comfort altijd voorop. We bieden een totaalpakket aan diensten, van professioneel advies bij aanvang tot de implementatie van geavanceerde installaties. Duurzame comfortsystemen met de beste service!

Sdg-ready met betaalbare en duurzame energie

Tegen 2030 heeft de wereld het doel om het aandeel hernieuwbare energie te verhogen en de energie- efficiëntie te verdubbelen. U kan aan deze SDG bijdragen. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om uw organisatie te transformeren en in lijn te brengen met deze wereldwijde ambities. Samen kunnen we een wereld bouwen waarin schone, betaalbare en duurzame energie voor iedereen toegankelijk is.

Bent u klaar om de toekomst van energie mee vorm te geven?